Klanten vertellen

  Reageer

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Nostalgie
Vroeger in de Deo al bestelden we heerlijke plunders voor op het laboratorium. En nu nog, meer dan 20 jaar later, zo heel af en toe op voorspraak van collega Koen bestellen we ze nog wel eens. En ze zijn nog steeds zo heerlijk! En ook nog eens netjes bezorgd!

Silvia van der Plas

Jeugdherinneringen
Bakker Bijman is een levendig deel van mijn vroege jeugd. Niet deze vestiging maar die op de hoek van de Vergierdeweg Eksterlaan. Ik kreeg thuis een keer in de week een of twee margrietjes. Een koekje in bloemvorm met een chocolade hartje. Maar als ik jarig was werd er een chipoladetaart besteld. Daar keek je al maanden naar uit. Ben benieuwd of deze producten nog in het assortiment zitten, daar zou ik dan graag een uurtje voor in de auto zitten om die te kunnen kopen..

Robbert van der Wart

succesnummers!
Nergens anders verkrijgbaar en meer dan overheerlijk: een verse, nog warme plunder of een student (pure chocolade)... Als je nou echt eens wilt genieten!

Koen Maartens

Lekkerste banaansoezen!
Heel soms trakteer ik mijzelf (of word ik getrakteerd) op een heerlijke banaansoes van Theo Bijman. Een verse, krokante soes, verse banaan en zijdenzachte banketbakkersroom. Heerlijk!

Peter van Ginkel
Share our website